Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé kiest opnieuw voor QIC!

Sittard, maart 2017

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé is al klant van Cormel IT Services sinds 2009. Na een selectietraject heeft SZMK besloten de contracten te verlengen. Reden hiervoor is de tevredenheid over de functionaliteit van QIC en de prettige samenwerking tussen SZMK en Cormel IT Services. Op 28 december 2016 zijn de contracten ondertekend waardoor Cormel IT Services en SZMK hun samenwerking extra kracht hebben bijgezet.

 

Ook heeft SZMK ervoor gekozen om te kiezen voor roostering middels de Capaciteitsplanner van Cormel IT Services. Hierdoor hebben zij een volledig geïntegreerde oplossing waarbij hun proces optimaal ondersteund wordt. Tevens heeft SZMK besloten gebruik te maken van de nieuwste functionaliteiten van QIC zoals bijvoorbeeld QIC Questio waarmee alle vragenlijtsen en formulieren vervangen kunnen worden door een digitale variant.

 

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé

 

De stichting is vernoemd naar de politica - en eerste vrouwelijke Nederlandse minister - mevrouw dr. M.A.M. (Marga) Klompé (1912-1986). Haar credo luidde: 'in een samenleving telt ieder mens.' De organisatie faciliteert cliënt en dienstverlener vanuit een viertal vaste waarden: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit. De Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé stelt cliënten in staat om zo lang mogelijk zelf vorm en inhoud te geven aan het eigen leven. Cormel IT Services deelt deze visie en is daarom trots op de voortzetting van de samenwerking met SZMK en ziet de toekomst rooskleurig tegemoet.

Terug naar nieuws overzicht