Deelname ECD-inspiratiemiddag

Sittard, maart 2017

Na het succes van vorig jaar, waarbij meer dan 100 klanten deze bijeenkomst bezochten, organiseert adviesbureau M&I dit jaar opnieuw de 'ECD-inspiratiemiddag'. Op donderdag 28 september 2017 verwelkomen wij u graag bij ons aan tafel.

 

Dit jaar wordt er gezocht naar de verbinding tussen ECD en E-health en wordt u de gelegenheid geboden om in gesprek te gaan met toonaangevende ECD-leveranciers over hun Elektronische Cliënten Dossiers en E-healthoplossingen. Ook dit jaar is Cormel IT Services weer hierbij aanwezig. U kunt ons Elektronisch Cliëntendossier: 'Quality In Care' inzien en met ons in gesprek gaan over alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Tevens worden er twee plaatsen verloot voor start-ups die een innovatie op ICT-gebied in de Care demonstreren.

 

De bijeenkomst is bestemd voor zorgaanbieders in de Care, te weten: 'leden Raad van Bestuur, directeuren, zorgprofessionals, zorgmanagers, zorgteamleiders, beleidsadviseurs, innovatiemanagers, ICT- en I&A-managers'.

 

Wilt u vanuit het cliëntperspectief het nut en de noodzaak van een ECD te weten komen en wat wij als Cormel IT Services daarin voor u kunnen betekenen? Meld u dan gratis aan via onderstaande button.

 

 

Terug naar nieuws overzicht