ISO-NEN certificering ontvangen

Born, 28 maart 2019

Trots laten wij weten dat Cormel IT Services, onderdeel van SDB Ayton, op 6 maart 2019 het certificaat voor NEN 7510:2017 & ISO/IEC 27001:2013 van certificeringsorganisatie DEKRA heeft ontvangen. Dit bewijst dat Cormel IT Services voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van informatiebeveiliging en aantoonbaar op een veilige manier bezig is met de gegevens van klanten.  

Lees verder

Zorg en ICT 2019

Born, januari 2019

Met veel enthousiasme kunnen wij u mededelen dat we ook dit jaar weer deelnemen aan de Zorg & ICT beurs in Utrecht! Van 12 tot en met 14 maart zullen wij te vinden in hal 11, stand A036.

Lees verder

Cormel IT Services en SDB Ayton onder gezamenlijke vlag verder

Born, december 2018

Vol trots en enthousiasme kunnen wij mededelen dat Cormel IT Services en SDB Ayton onder gezamenlijke vlag verder gaan. SDB Ayton en haar meerderheidsaandeelhouder Main Capital Partners nemen een eerste stap richting het opbouwen van een leidende positie binnen de Nederlandse gezondheidszorg door de overname van Cormel IT Services.

Lees verder

DBC Dashboard

Born, november 2018

In samenwerking met onze partner, ECD Zorg, is er een DBC Dashboard ontwikkeld. Deze tool geeft i.c.m. QIC een heldere weergave van de administratieve & registratieve processen omtrent de DBC.

Lees verder

Zorginnovatiemiddag 2018

Sittard, maart 2018

Innovatie staat inmiddels op de agenda van alle zorginstellingen. Zorgmedewerkers omarmen steeds meer ICT-toepassingen die ingezet worden in het directe contact met cliënten.

Lees verder